Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?

Tento článek bude pro nevěřící lidi věřící v mimozemské civilizace článek, buď to lživí, komický, nebo fanatický blud pomateného křesťana. Pro některé věřící to bude fanatické, protože sami věří, že asi někde něco v tom hlubokém vesmíru, přeci bude. Tento článek nebude skoro nikde prezentován, protože nesouhlasí s představami lidí. Proto je na vás jak se k tomu postavíte, a budete po tom pátrat.

Slovo mimozemšťan/i je označení pro humanoidní (bytost/i) rasu (tvora/y) který/ří obývá/jí prostor, planetu, gelaxii mimo zem kde si ve vesmíru. Je mimo-zemšťan, mimo zem.

O tomto tématu by se dalo hovořit a psát neskutečně dlouhé články. Na tomto webu tisíciletí, se rozhodlo o krátký stručný a věcný článek, zbytek je na vás v hledání pravdy.

Není úplně tak pravdou, že mimozemšťané jsou známí od 60 let, kdy údajně v Roswellu havarovalo UFO (kosmický talíř) kde nalezly i těla humanoidních těl. Od té doby, bouchla exploze o mimozemšťanech do celého světa a dalo by se říci, že to byl start, kdy pak svět začal být zaplavován knihami a filmy o UFO.

Nic méně UFO - neidentifikovatelný létající objekt - není známí teprve od 60 le,t ale již dříve. Celou historii naší Země, doprovázejí lidstvo odnepaměti létající objekty a bytosti humanoidního tipu. Lidé již od skoro samého stvoření až po současnost, jsou konfrontováni a poznamenáváni aktivitou UFO. Buď jako: chanellingové zprávy, pozorovatelé, setkání osobně s bytostí/tmi, či únos do UFO.

Lidé v dávných dobách tyto bytosti uctívali jako své bohy.

Tito bohové k nim sestupovali jednou za nějaký čas, za účelem, něco naučit, ukázat, a někam lidi nasměrovat, vyučovaly je magii a dalším duchovním rovinám, díky kterým se s nimi spojovaly. Někdy tito bohové sestupovali a množily se s člověkem. Tím vznikaly kříženci bytostí s člověkem, dnes pod názvem únos do UFO ( Ufo abduction)

Lidé se od 60 let vlastně dohadují, odkud přicházejí, kde žijí, a podobně. Mimozemšťané se tedy nám lidem stále jeví tajemní a nepolapitelní, někdy až mysticky.

Mimozemšťané jsou ve skutečnosti andělé, kteří se přiklonili na stranu Lucifera (Světlonoše) satana, (cheruba). Jejich pohyb je mezi naším světem a jejich světem. V moderním jazyce ve vědě: temná energie, nebaryonová hmota, antihmota. Žijí v jiném prostoru (dimenzi) na zemi a okolo země, do které je Bůh poslal. Pokud tito démoni pronikají do našeho světa (rozuměj prostoru) jeví se to jako UFO, duch či nějaký přízrak.

Tyto andělské bytosti se vydali na cestu vzpoury proti Bohu a to ve všech ohledech a odešly za dnů Noeho za jiným tělem. Svoji vzpouru zatáhly na zemi a první projev vzpoury bylo setkáním člověka v Edenu (zahradě) kde byl umístěn člověk po svém stvoření. Cherub satan přichází k člověku jako had, použil ještěří tělo. Bůh odsoudí satana, tělo hada, které mělo schopnosti pohybu se stal had, jak jej známe dnes. Bůh ho odsoudil na plazení se po břiše na znamení po celá pokolení lidstva.

Po několik časů se andělé spojují s člověkem

Po potopě andělé opět přicházejí skrze skryté vědy magie. Lidé začali otevírat brány mezi světem démonů a lidí. Démoni díky křížení lidí a již hotových schránek, které si stvořily před potopou, emalgamací, přicházeli k lidem jako bohové z hvězd co je lidé uctívali. Štvali lidi proti sobě, vládli jim a používali lidi ke svým záměrům. Vyučovali je magii, ezoterice, okultním vědám, o drahách země, měsíce, hvězd. Dnes pod názvem UFO, opětovné snažení se o zkřížení lidského semene s dračím semenem, pro vývoj lepších schránek pro pohyb v našem světě (dnes například jako šediváci)

Satan a jeho andělé přijdou na konci času jako viditelné bytosti v těchto schránkách, jako jaké si nepadlé a bezhříšné stvoření, stvořitelé a bohové v čele s Bezbožníkem falešným Kistem a bohem.

Dnes nám známí mimozemšťané jsou tělesné schránky démonů, pro fungování v našem světě a pro jejich pohyb zde. Tyto těla, která mají, jsou stvořená umělou genetickou manipulací, pokud se zrovna ve výjimečném stavu nejedná o zjev duchovní podstaty, tedy iluze, podobně jako zjev démonů jako mrtvých lidí a andělů co nám chtějí jako pomáhat.

Dříve lidé rozuměli UFO jako tomu co přichází a odchází a uctívají je jako bohy z hvězd.

Postupem času ve starověku a středověku se termín UFO vztahuje na pravděpodobně to, že to musí být nějací andělé, díky posupnému rozšiřování lidských církevních organizací pod názvem Římské papežství (katolicismus), což má s Bohem společné asi jako voda a oheň.

Lidé ve středověku znali bytosti takzvané šedé mužíčky, dnes pod názvem šediváci (šedí) tyto humanoidní bytosti jsou, známe, co lidstvo existuje. Záznamy písemné to dokazují a i malby lidí v jeskyních a pouštích tisíce artefaktů hlavně v Mayské kultuře.

Postupem času přicházejí na scénu mimozemšťané různých ras a podob. Dnes je asi několik desítek druhů. Buď jsou vymyšlené, a nebo stejně popisující lidmi, které se setkaly s těmito bytostmi. Například jako krásní lidé s velkýma očima, reptiliání a plejáďané.

Proč by věřící člověk, (Boží člověk), neměl vůbec brát v úvahu existenci mimozemšťanů?

Proto že nepocházejí od Boha a ani je nestvořil a ani nikde nic dalšího jako lidé či podobní lidem. Mimozemšťané nejsou stvořeni Bohem ale démony. Je to manifestace fyzické podoby vzbouřených andělů, pro pohyb v našem světě.

Mimozemšťané jsou kvalitním něčím třetím z vesmíru kromě Boha a Satana. Lidé potřebují něco více a jiného. Lidé potřebují a chtějí UFO proto, že jim přijde záhadné, tajemné, vzrušující, a přitom ufoni nechtějí přeci slyšet lidské pokání, ale to že démoni tady řádí v těchto formách po tisíciletí není pro lidi dost vzrušující a tajemné

Lidé tvrdí, že mimozemšťané 100% existují, ale když se jich zeptáte, kdo je stvořil, tak mlčí a cukají se. Někdo zas řekne, postupnou evolucí jako mi lidé, což je zas proti zdravé logice.

Satanovi jde o to, aby lidem předhodil sebe samého, ne jako biblického pravého satana, ale kosmickou super bytost (mimozemšťana), kosmického spasitele kde si ve vesmíru co nás přijde jednou zachránit. Chce být takto uctíván, a aby lidé se myslí upínali k satanovi a démonům v rouše marťanů.

Satanovi se evoluce přestává pomalu hodit, a i když doposud od cca 90 let začal lidem předsouvat, že evoluce je Ok a že mimozemšťané jsou původem vznikem evolučního procesu, se nyní pomalu odsouvá, a na scénu přichází to, že mimozemšťané jsou vlastně bibličtí andělé světla a slouží kosmickému Kristu kteří, nás stvořili sloučením opice s člověkem. Mimozemšťané tedy pronikli a promítají do oblasti NEW AGE. Tam učí, že se vrátí a pomohou světu ku lepšímu, náhoda? Filmová scéna a PC hry, ukazují a tlačí do podvědomí lidí, že se vrátí a že kontakt je nevyhnutelný. Dokonce RKC - Římské papežství uznalo existenci UFO  a evoluce. Na světě existují lidé zapojení v politické struktuře a náboženství, kteří jsou vybráni pro případnou komunikaci s UFO, až dojde ke kontaktu v budoucnosti.

Mimozemšťané a jejich představení osobní nebo od lidí /je vždy shodné/protože si přejí být takto nominováni. Jelikož démoni a UFO je totéž podívejme se na shodné rysi při setkání s démonem a mimozemšťanem. Stejné projevy při setkání s bytostmi z vesmíru či démonem/ny a následky

1. Paralýza, oběť se nemůže pohmnout

2. Komunikace skrze myšlenky do hlavy

3. Psychické projevy úzkosti a další

4. Beznaděj

5. Strach

6. Člověk se cítí být s bytostí v kontaktu a sledován

7. Někdy fyzické napadení, či bolestivý dotek, fyzické stopy po kontaktu

8. Je z nich cítí chlad a bez jakýchkoliv emocí

9. Podrážděné chování

10. Pocit sexuálního zážitku s ne člověkem.

11. Automatické psaní – schopnosti komunikace s nimi skrze psaní a chanelling

12. Nenávist k Bohu a Kristu

13. Odhání se ve jménu Krista

Pokud člověk ve svém životě zažívá únosy do UFO, jiné mimozemské zjevy, děje se to proto, že daná osoba si začala s něčím spirituálním, co naučili démoni lidi. 98% lidí na světě, má ataky, setkání,   pozorování, ba i komunikaci s UFO, na základě nějaké duchovní roviny. Například esoterie, chanelling kde s bytostmi lze komunikovat, vyšší řády satanismu, psychotronika, okultních vědy či samotný okultismus.

Okultismus, spiritismus, esoterika, Psychotronika a celkově  NEW AGE,  jsou jen spojnice a brány do světa který má manipulovat s člověkem pro svůj prospěch. Všechny tyto duchovní proudy umožňují démonům se projevit ve vašem životě jak koly oni potřebují pro své cíle a záměry. Mají tedy před Bohem právo ovládat člověka, protože to dovolil svou vůlí.

Někdy dochází ke kontaktu s jako hodnými mimozemšťany, aby se nabylo dojmu, že jsou tu i ti, co nám chtějí pomáhat. Taktéž to samé co v démonské esoterici, kdy andělé světla nám chtějí pomáhat. Každý kdo to vyzkoušel, mohl časem zjistit, že byl podveden/a.

Mimozemšťané co by vyšší, vyspělejší duchovní jedinci, vracejí lidi zpět k esoterice a východní filozofii.

Mimozemšťané zaujali novou pozici v oblasti NEW AGE v esotericko východním kruhu.

Mimozemšťané tedy učí meditace, pře-vibrování, čakry, chanelling komunikace s nimi, a dokonce zasahují do oblasti životo-zprávy, aby lidé přestaly papat zvířátka. Do nedávna 70-80 let mimozemšťané zaujímají pole a projevy jakých si záhadných bytostí co testují lidi a dobytek. Najednou mimozemšťané plošně začínají lidi posílat k démonickým praktikám a náboženství. Slibují, že se vrátí, a pomůžou lidem se předělat do vyšších stádií duchovna v zlaté říši zlatého věku.  Mimozemšťané dokonce vysvětlují pasáže z bible a pochopitelně mutují význam knihy zjevení a evangelií.

Na internetu shledáváme zprávy třeba o UFO nebo záhadách. Že za Ilumináty či bildenbergem, jsou mimozemšťané, a oni jsou loutky mimozemšťanů, aby manipulovaly lidstvo. Že všechny záhady o UFO musí být zaručeně mimozemšťané. Když se v diskuzích zmíníte o tom, že to jsou démoni, máte si pořídit prášky a prostě to nemůže být pravda. Prostě nemáte pravdu! A začne sada útočících, někdy až agresivních ataků na vás a vaši víru. A to všeobecné logické argumenty a vysvětlení není pro ně dost záhadné a zajímavé, a tak šup k marťanům. Lidé prostě nechtějí připustit, že tu je satan pán tohoto světa plných jeho konspiračních teorií a lží a zázraků v čele se svými anděly, kteří se za mimozemšťany vydávají, není to totiž dost fascinující. Oni by pak museli přeskočit k Bohu, a to už ne! Lidé prostě chtějí mimozemšťany. Mimozemšťan po vás totiž nic nechce.

Příbuzný článek: https://casopis-tisicileti.webnode.cz/news/novy-svetonazor-z-bran-pekel/

 

 

 

 

 

Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Tento článek bude pro nevěřící lidi a věřící v mimozemské civilizace článek: lživí, komický, nebo fanatický blud pomateného křesťana.
Pro některé věřící to bude fanatické, protože sami věří že asi někde něco v tom hlubokém vesmíru, přeci bude. Tento článek nebude skoro nikde prezentován protože nesouhlasí s představami lidí.
 
Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Slovo mimozemšťan/i je označení pro humanoidní (bytost/i) rasu (tvora/y) který/ří obývá/jí prostor, planetu, gelaxii mimo zem kde si ve vesmíru.
Je mimo -zemšťan (mimo zem) opak pozem-šťan. 
 
O tomto tématu by se dalo hovořit a psát neskutečně dlouhé články. Na tomto webu tisíciletí, se rozhodlo o krátký stručný a věcný článek, zbytek je na vás v hledání pravdy. Postupem času přibydou další články.
 
Není úplně tak pravdou, že mimozemšťané jsou známí od 60 let kdy údajně v Roswellu havarovalo UFO (kosmický talíř) kde nalezly i těla humanoidních těl.
Od té doby, bouchla exploze o mimozemšťanech do celého světa a dalo by se říci že to byl start vůbec kdy pak svět začal být zaplavován knihami a filmy o UFO.
 
Nic méně UFO - neidentifikovatelný létající objekt - není známí teprve od 60 let ale již dříve.
Celou historii naší Země, doprovázejí lidstvo odnepaměti létající objekty a bytosti humanoidního tipu.
 
Lidé již od pravěku až po současnost, jsou konfrontováni a poznamenáváni aktivitou UFO.
Buď jako: chanellingové zprávy, pozorovatelé, setkání osobně s bytostí/tmi, či únos do UFO.
 
Lidé v dávných dobách tyto bytosti uctívaly jako své bohy. Stačí nakouknout trochu do naší historie.
Tito bohové k nim sestupovaly jednou za nějaký čas, za účelem, něco naučit, ukázat, a někam lidi nasměrovat, vyučovaly je magii a dalším duchovním rovinám.
Někdy tito bohové sestupovaly a množily se z člověkem, tím vznikaly kříženci bytostí z člověkem, dnes pod názvem Nephilim, nefilim... i bible nám to popisuje.
 
Mimozemšťané jsou ve zkutečnosti andělé, kteří se přiklonily na stranu Lucifera (Světlonoše) satana, (cheruba). 
Tyto andělské bytosti se vydali na cestu vzpoury proti Bohu a to ve všech ohledech. Svoji vzpouru zatáhly na zemi a první projev vzpoury bylo setkáním člověka v Edenu (zahradě) kde byl umístěn člověk po svém stvoření. Cherub satan přichází k člověku jako Drak a had, použil ještěří tělo. Bůh odsoudí satana a tělo hada které mělo ruce a nohy se stal had jak jej známe dnes. Bůh ho odsoudil na plazení se po břiše. Po několik časů se andělé spojují s člověkem a vznikají na zemi zrůdy a kříženci.
 
Dnes nám známí mimozemšťané jsou tělesné schránky démonů, pro fungování v našem světě a pro jejich pohyb zde. Tyto těla která mají, jsou stvořená umělou genetickou manipulací, pokud se zrovna ve vyjímce nejedná o zjev duchovní podstaty,tedy iluze, podobně jako zjev démonů jako mrtvých lidí a andělů co nám chtějí jako pomáhat.
 
Pojem UFO, mimozemšťané, se postupem věků mění. Dříve lidé rozuměly UFO jako tomu co přichází a odchází a uctívají je jako bohy z hvězd.
Postupem času ve starověku a středověku se termín UFO vztahuje na pravděpodobně to, že to musí být nějací andělé, díky posupnému rozšiřování lidských církevních organizací pod názvem Římské papežství (katolicismus), což má s Bohem společné asi jako voda a oheň.
 
Lidé ve středověku znaly bytosti takzvané šedé mužíčky, dnes pod názvem šediváci (šedí) tyto humanoidní bytosti jsou známe co lidstvo existuje.
Záznamy písemné to dokazují a i malby lidí v jeskyních a pouštích. 
 
Postupem času přicházejí na scénu mimozemšťané různých ras a podob. Dnes je asi několik desítek druhů. Buď jsou vymyšlené, a nebo stejně popisující lidmi které se setkaly s těmito bytostmi. Například jako krásní lidé s velkýma očima, reptiliání a plejáďané ..
 
Proč by věřící člověk, (Boží člověk), neměl vůbec brát v úvahu existenci mimozemšťanů ? Proto že nepocházejí od Boha a ani je nestvořil. Mimozemská aktivita je myšlenkou né z člověka ale od démonů a je to manifestace fyzické podoby vzbouřených andělů. 
 
Mimozemšťané jsou kvalitním něčím třetím z vesmíru kromě Boha a Satana. Lidé potřebují něco více a jiného. Lidé potřebují a chtějí UFO proto že jim přide záhadné, tajemné, vzrušující, a přitom ufoni nechtějí přeci slyšet lidské pokání, ale to že démoni tady řádí v těchto formách po staletí není pro lidi dost vzrušující a tajemné.
Lidé tvrdí, že mimozemšťané 100% existují, ale když se jich zeptáte, kdo je stvořil tak mlčí a cukají se. Někdo zas řekne, postupnou evolucí jako mi lidé, což je zas proti zdravé logice.
 
Satanovi jde o to, aby lidem předhodil sebe samého, ne jako biblického pravého satana, ale kosmickou super bytost (mimozemšťana), kosmického spasitele kde si ve vesmíru co nás přijde jednou zachránit. Chce být takto uctíván, a aby lidé se myslí upínaly k satanovi a démonům v rouše marťanů.
 
Satanovi se evoluce přestává pomalu hodit, a i když doposud od cca 90 let začal lidem předsouvat že evoluce je Ok a že mimozemšťané jsou původem vznikem evolučního procesu, se nyní pomalu odsouvá, a na scénu přichází i to, že mimozemšťané jsou vlastně bibličtí andělé světla a slouží kosmickému Kristu. Mimozemšťané tedy pronikly a promítají do oblasti NEW AGE. Tam učí, že se vrátí a pomohou světu ku lepšímu, náhoda? Filmová scéna a PC hry, ukazují a tlačí do podvědomí lidí, že se vrátí a že kontakt je nevyhnutelný. Dokonce RKC - římské papežství uznalo existenci UFO  a evoluce. Na světě existují lidé zapojení v politické struktuře a náboženství, kteří jsou vybráni pro případnou komunikaci s UFO až dojde ke kontaktu v budoucnosti.
 
Postupná proměna UFO v dějinách lidstva.
1. Bohové z hvězd
2. Vyšší bytosti od bohů
3. Vetřelci
4. Hodní kamarádi
5. Jsou to vlastně andělé
6. Naši stvořitelé
7. Vznikly evolucí, dříve než lidé
8. Jsou na duchovním vyšším levlu než člověk, umí se reinkarnovat, telepatická řeč, slouží Kosmickému Kristu
 
I když se takto pojmy měnily.. tak dnes se bere v potaz vše dohromady. Jelikož démoni a UFO je totéž podívejme se na shodné rysi při setkání s démonem a mimozemšťanem.
 
Stejné projevy při setkání s bytomstmi z vesmíru či démonem/ny...
 
1.Paralýza, oběť se nemůže pohnout
2.Komunikace skrze myšlenky do hlavy
3.Psychické projevy ůzkosti a další
4. Beznaděj
5. Strach
6. Člověk se cítí být s bytostí v kontaktu a sledován
7. Někdy fyzické napadení, či bolestivý dotek.. fyzické stopy po kontaktu
8. Je z nich cítí chlad a bez jakýchkoliv emocí
9.Odhání se ve jménu Krista
 
Tyto projevy doprovází tedy kontakt s UFO a démony či Satanem. Někdy dochází ke kontaktu s jako hodnými mimozemšťany, aby se nabylo dojmu že jsou tu i ti, co nám chtějí pomáhat. Taktéž to samé co v démonské esoterice kdy andělé světla nám chtějí pomáhat. Každý kdo to vyzkoušel mohl zjistit časem že byl podveden/a.
 
Poznámka závěrem stručného článku: Pokud člověk ve svém životě zažívá únosy do UFO  jiné mimozemské zjevy, děje se to proto, že daná osoba si začala s něčím spirituálním. Je zajímavé že 98% lidí na světě, má ataky UFO na základě nějaké duchovní roviny. Například esoterie, a chanelling kde s bytostmi lze komunikovat.
 
Tyto věci duchovní podstaty, ale fungují naprosto stejně i u lidí co tím otevřely bránu do démonického světa. Okultismus, spiritismus, esoterika, new age atd jsou jen spojnice a brány do světa který má manipulovat z člověkem pro svůj prospěch. Všechny tyto duchovní proudy umožňují démonům se projevit ve vašem životě jak koly jak oni potřebují.
 
 
 
 
Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Tento článek bude pro nevěřící lidi a věřící v mimozemské civilizace článek: lživí, komický, nebo fanatický blud pomateného křesťana.
Pro některé věřící to bude fanatické, protože sami věří že asi někde něco v tom hlubokém vesmíru, přeci bude. Tento článek nebude skoro nikde prezentován protože nesouhlasí s představami lidí.
 
Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Slovo mimozemšťan/i je označení pro humanoidní (bytost/i) rasu (tvora/y) který/ří obývá/jí prostor, planetu, gelaxii mimo zem kde si ve vesmíru.
Je mimo -zemšťan (mimo zem) opak pozem-šťan. 
 
O tomto tématu by se dalo hovořit a psát neskutečně dlouhé články. Na tomto webu tisíciletí, se rozhodlo o krátký stručný a věcný článek, zbytek je na vás v hledání pravdy. Postupem času přibydou další články.
 
Není úplně tak pravdou, že mimozemšťané jsou známí od 60 let kdy údajně v Roswellu havarovalo UFO (kosmický talíř) kde nalezly i těla humanoidních těl.
Od té doby, bouchla exploze o mimozemšťanech do celého světa a dalo by se říci že to byl start vůbec kdy pak svět začal být zaplavován knihami a filmy o UFO.
 
Nic méně UFO - neidentifikovatelný létající objekt - není známí teprve od 60 let ale již dříve.
Celou historii naší Země, doprovázejí lidstvo odnepaměti létající objekty a bytosti humanoidního tipu.
 
Lidé již od pravěku až po současnost, jsou konfrontováni a poznamenáváni aktivitou UFO.
Buď jako: chanellingové zprávy, pozorovatelé, setkání osobně s bytostí/tmi, či únos do UFO.
 
Lidé v dávných dobách tyto bytosti uctívaly jako své bohy. Stačí nakouknout trochu do naší historie.
Tito bohové k nim sestupovaly jednou za nějaký čas, za účelem, něco naučit, ukázat, a někam lidi nasměrovat, vyučovaly je magii a dalším duchovním rovinám.
Někdy tito bohové sestupovaly a množily se z člověkem, tím vznikaly kříženci bytostí z člověkem, dnes pod názvem Nephilim, nefilim... i bible nám to popisuje.
 
Mimozemšťané jsou ve zkutečnosti andělé, kteří se přiklonily na stranu Lucifera (Světlonoše) satana, (cheruba). 
Tyto andělské bytosti se vydali na cestu vzpoury proti Bohu a to ve všech ohledech. Svoji vzpouru zatáhly na zemi a první projev vzpoury bylo setkáním člověka v Edenu (zahradě) kde byl umístěn člověk po svém stvoření. Cherub satan přichází k člověku jako Drak a had, použil ještěří tělo. Bůh odsoudí satana a tělo hada které mělo ruce a nohy se stal had jak jej známe dnes. Bůh ho odsoudil na plazení se po břiše. Po několik časů se andělé spojují s člověkem a vznikají na zemi zrůdy a kříženci.
 
Dnes nám známí mimozemšťané jsou tělesné schránky démonů, pro fungování v našem světě a pro jejich pohyb zde. Tyto těla která mají, jsou stvořená umělou genetickou manipulací, pokud se zrovna ve vyjímce nejedná o zjev duchovní podstaty,tedy iluze, podobně jako zjev démonů jako mrtvých lidí a andělů co nám chtějí jako pomáhat.
 
Pojem UFO, mimozemšťané, se postupem věků mění. Dříve lidé rozuměly UFO jako tomu co přichází a odchází a uctívají je jako bohy z hvězd.
Postupem času ve starověku a středověku se termín UFO vztahuje na pravděpodobně to, že to musí být nějací andělé, díky posupnému rozšiřování lidských církevních organizací pod názvem Římské papežství (katolicismus), což má s Bohem společné asi jako voda a oheň.
 
Lidé ve středověku znaly bytosti takzvané šedé mužíčky, dnes pod názvem šediváci (šedí) tyto humanoidní bytosti jsou známe co lidstvo existuje.
Záznamy písemné to dokazují a i malby lidí v jeskyních a pouštích. 
 
Postupem času přicházejí na scénu mimozemšťané různých ras a podob. Dnes je asi několik desítek druhů. Buď jsou vymyšlené, a nebo stejně popisující lidmi které se setkaly s těmito bytostmi. Například jako krásní lidé s velkýma očima, reptiliání a plejáďané ..
 
Proč by věřící člověk, (Boží člověk), neměl vůbec brát v úvahu existenci mimozemšťanů ? Proto že nepocházejí od Boha a ani je nestvořil. Mimozemská aktivita je myšlenkou né z člověka ale od démonů a je to manifestace fyzické podoby vzbouřených andělů. 
 
Mimozemšťané jsou kvalitním něčím třetím z vesmíru kromě Boha a Satana. Lidé potřebují něco více a jiného. Lidé potřebují a chtějí UFO proto že jim přide záhadné, tajemné, vzrušující, a přitom ufoni nechtějí přeci slyšet lidské pokání, ale to že démoni tady řádí v těchto formách po staletí není pro lidi dost vzrušující a tajemné.
Lidé tvrdí, že mimozemšťané 100% existují, ale když se jich zeptáte, kdo je stvořil tak mlčí a cukají se. Někdo zas řekne, postupnou evolucí jako mi lidé, což je zas proti zdravé logice.
 
Satanovi jde o to, aby lidem předhodil sebe samého, ne jako biblického pravého satana, ale kosmickou super bytost (mimozemšťana), kosmického spasitele kde si ve vesmíru co nás přijde jednou zachránit. Chce být takto uctíván, a aby lidé se myslí upínaly k satanovi a démonům v rouše marťanů.
 
Satanovi se evoluce přestává pomalu hodit, a i když doposud od cca 90 let začal lidem předsouvat že evoluce je Ok a že mimozemšťané jsou původem vznikem evolučního procesu, se nyní pomalu odsouvá, a na scénu přichází i to, že mimozemšťané jsou vlastně bibličtí andělé světla a slouží kosmickému Kristu. Mimozemšťané tedy pronikly a promítají do oblasti NEW AGE. Tam učí, že se vrátí a pomohou světu ku lepšímu, náhoda? Filmová scéna a PC hry, ukazují a tlačí do podvědomí lidí, že se vrátí a že kontakt je nevyhnutelný. Dokonce RKC - římské papežství uznalo existenci UFO  a evoluce. Na světě existují lidé zapojení v politické struktuře a náboženství, kteří jsou vybráni pro případnou komunikaci s UFO až dojde ke kontaktu v budoucnosti.
 
Postupná proměna UFO v dějinách lidstva.
1. Bohové z hvězd
2. Vyšší bytosti od bohů
3. Vetřelci
4. Hodní kamarádi
5. Jsou to vlastně andělé
6. Naši stvořitelé
7. Vznikly evolucí, dříve než lidé
8. Jsou na duchovním vyšším levlu než člověk, umí se reinkarnovat, telepatická řeč, slouží Kosmickému Kristu
 
I když se takto pojmy měnily.. tak dnes se bere v potaz vše dohromady. Jelikož démoni a UFO je totéž podívejme se na shodné rysi při setkání s démonem a mimozemšťanem.
 
Stejné projevy při setkání s bytomstmi z vesmíru či démonem/ny...
 
1.Paralýza, oběť se nemůže pohnout
2.Komunikace skrze myšlenky do hlavy
3.Psychické projevy ůzkosti a další
4. Beznaděj
5. Strach
6. Člověk se cítí být s bytostí v kontaktu a sledován
7. Někdy fyzické napadení, či bolestivý dotek.. fyzické stopy po kontaktu
8. Je z nich cítí chlad a bez jakýchkoliv emocí
9.Odhání se ve jménu Krista
 
Tyto projevy doprovází tedy kontakt s UFO a démony či Satanem. Někdy dochází ke kontaktu s jako hodnými mimozemšťany, aby se nabylo dojmu že jsou tu i ti, co nám chtějí pomáhat. Taktéž to samé co v démonské esoterice kdy andělé světla nám chtějí pomáhat. Každý kdo to vyzkoušel mohl zjistit časem že byl podveden/a.
 
Poznámka závěrem stručného článku: Pokud člověk ve svém životě zažívá únosy do UFO  jiné mimozemské zjevy, děje se to proto, že daná osoba si začala s něčím spirituálním. Je zajímavé že 98% lidí na světě, má ataky UFO na základě nějaké duchovní roviny. Například esoterie, a chanelling kde s bytostmi lze komunikovat.
 
Tyto věci duchovní podstaty, ale fungují naprosto stejně i u lidí co tím otevřely bránu do démonického světa. Okultismus, spiritismus, esoterika, new age atd jsou jen spojnice a brány do světa který má manipulovat z člověkem pro svůj prospěch. Všechny tyto duchovní proudy umožňují démonům se projevit ve vašem životě jak koly jak oni potřebují.
 
 
 
 
Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Tento článek bude pro nevěřící lidi a věřící v mimozemské civilizace článek: lživí, komický, nebo fanatický blud pomateného křesťana.
Pro některé věřící to bude fanatické, protože sami věří že asi někde něco v tom hlubokém vesmíru, přeci bude. Tento článek nebude skoro nikde prezentován protože nesouhlasí s představami lidí.
 
Kdo jsou mimozemšťané, odkud přicházejí a co chtějí ?
 
Slovo mimozemšťan/i je označení pro humanoidní (bytost/i) rasu (tvora/y) který/ří obývá/jí prostor, planetu, gelaxii mimo zem kde si ve vesmíru.
Je mimo -zemšťan (mimo zem) opak pozem-šťan. 
 
O tomto tématu by se dalo hovořit a psát neskutečně dlouhé články. Na tomto webu tisíciletí, se rozhodlo o krátký stručný a věcný článek, zbytek je na vás v hledání pravdy. Postupem času přibydou další články.
 
Není úplně tak pravdou, že mimozemšťané jsou známí od 60 let kdy údajně v Roswellu havarovalo UFO (kosmický talíř) kde nalezly i těla humanoidních těl.
Od té doby, bouchla exploze o mimozemšťanech do celého světa a dalo by se říci že to byl start vůbec kdy pak svět začal být zaplavován knihami a filmy o UFO.
 
Nic méně UFO - neidentifikovatelný létající objekt - není známí teprve od 60 let ale již dříve.
Celou historii naší Země, doprovázejí lidstvo odnepaměti létající objekty a bytosti humanoidního tipu.
 
Lidé již od pravěku až po současnost, jsou konfrontováni a poznamenáváni aktivitou UFO.
Buď jako: chanellingové zprávy, pozorovatelé, setkání osobně s bytostí/tmi, či únos do UFO.
 
Lidé v dávných dobách tyto bytosti uctívaly jako své bohy. Stačí nakouknout trochu do naší historie.
Tito bohové k nim sestupovaly jednou za nějaký čas, za účelem, něco naučit, ukázat, a někam lidi nasměrovat, vyučovaly je magii a dalším duchovním rovinám.
Někdy tito bohové sestupovaly a množily se z člověkem, tím vznikaly kříženci bytostí z člověkem, dnes pod názvem Nephilim, nefilim... i bible nám to popisuje.
 
Mimozemšťané jsou ve zkutečnosti andělé, kteří se přiklonily na stranu Lucifera (Světlonoše) satana, (cheruba). 
Tyto andělské bytosti se vydali na cestu vzpoury proti Bohu a to ve všech ohledech. Svoji vzpouru zatáhly na zemi a první projev vzpoury bylo setkáním člověka v Edenu (zahradě) kde byl umístěn člověk po svém stvoření. Cherub satan přichází k člověku jako Drak a had, použil ještěří tělo. Bůh odsoudí satana a tělo hada které mělo ruce a nohy se stal had jak jej známe dnes. Bůh ho odsoudil na plazení se po břiše. Po několik časů se andělé spojují s člověkem a vznikají na zemi zrůdy a kříženci.
 
Dnes nám známí mimozemšťané jsou tělesné schránky démonů, pro fungování v našem světě a pro jejich pohyb zde. Tyto těla která mají, jsou stvořená umělou genetickou manipulací, pokud se zrovna ve vyjímce nejedná o zjev duchovní podstaty,tedy iluze, podobně jako zjev démonů jako mrtvých lidí a andělů co nám chtějí jako pomáhat.
 
Pojem UFO, mimozemšťané, se postupem věků mění. Dříve lidé rozuměly UFO jako tomu co přichází a odchází a uctívají je jako bohy z hvězd.
Postupem času ve starověku a středověku se termín UFO vztahuje na pravděpodobně to, že to musí být nějací andělé, díky posupnému rozšiřování lidských církevních organizací pod názvem Římské papežství (katolicismus), což má s Bohem společné asi jako voda a oheň.
 
Lidé ve středověku znaly bytosti takzvané šedé mužíčky, dnes pod názvem šediváci (šedí) tyto humanoidní bytosti jsou známe co lidstvo existuje.
Záznamy písemné to dokazují a i malby lidí v jeskyních a pouštích. 
 
Postupem času přicházejí na scénu mimozemšťané různých ras a podob. Dnes je asi několik desítek druhů. Buď jsou vymyšlené, a nebo stejně popisující lidmi které se setkaly s těmito bytostmi. Například jako krásní lidé s velkýma očima, reptiliání a plejáďané ..
 
Proč by věřící člověk, (Boží člověk), neměl vůbec brát v úvahu existenci mimozemšťanů ? Proto že nepocházejí od Boha a ani je nestvořil. Mimozemská aktivita je myšlenkou né z člověka ale od démonů a je to manifestace fyzické podoby vzbouřených andělů. 
 
Mimozemšťané jsou kvalitním něčím třetím z vesmíru kromě Boha a Satana. Lidé potřebují něco více a jiného. Lidé potřebují a chtějí UFO proto že jim přide záhadné, tajemné, vzrušující, a přitom ufoni nechtějí přeci slyšet lidské pokání, ale to že démoni tady řádí v těchto formách po staletí není pro lidi dost vzrušující a tajemné.
Lidé tvrdí, že mimozemšťané 100% existují, ale když se jich zeptáte, kdo je stvořil tak mlčí a cukají se. Někdo zas řekne, postupnou evolucí jako mi lidé, což je zas proti zdravé logice.
 
Satanovi jde o to, aby lidem předhodil sebe samého, ne jako biblického pravého satana, ale kosmickou super bytost (mimozemšťana), kosmického spasitele kde si ve vesmíru co nás přijde jednou zachránit. Chce být takto uctíván, a aby lidé se myslí upínaly k satanovi a démonům v rouše marťanů.
 
Satanovi se evoluce přestává pomalu hodit, a i když doposud od cca 90 let začal lidem předsouvat že evoluce je Ok a že mimozemšťané jsou původem vznikem evolučního procesu, se nyní pomalu odsouvá, a na scénu přichází i to, že mimozemšťané jsou vlastně bibličtí andělé světla a slouží kosmickému Kristu. Mimozemšťané tedy pronikly a promítají do oblasti NEW AGE. Tam učí, že se vrátí a pomohou světu ku lepšímu, náhoda? Filmová scéna a PC hry, ukazují a tlačí do podvědomí lidí, že se vrátí a že kontakt je nevyhnutelný. Dokonce RKC - římské papežství uznalo existenci UFO  a evoluce. Na světě existují lidé zapojení v politické struktuře a náboženství, kteří jsou vybráni pro případnou komunikaci s UFO až dojde ke kontaktu v budoucnosti.
 
Postupná proměna UFO v dějinách lidstva.
1. Bohové z hvězd
2. Vyšší bytosti od bohů
3. Vetřelci
4. Hodní kamarádi
5. Jsou to vlastně andělé
6. Naši stvořitelé
7. Vznikly evolucí, dříve než lidé
8. Jsou na duchovním vyšším levlu než člověk, umí se reinkarnovat, telepatická řeč, slouží Kosmickému Kristu
 
I když se takto pojmy měnily.. tak dnes se bere v potaz vše dohromady. Jelikož démoni a UFO je totéž podívejme se na shodné rysi při setkání s démonem a mimozemšťanem.
 
Stejné projevy při setkání s bytomstmi z vesmíru či démonem/ny...
 
1.Paralýza, oběť se nemůže pohnout
2.Komunikace skrze myšlenky do hlavy
3.Psychické projevy ůzkosti a další
4. Beznaděj
5. Strach
6. Člověk se cítí být s bytostí v kontaktu a sledován
7. Někdy fyzické napadení, či bolestivý dotek.. fyzické stopy po kontaktu
8. Je z nich cítí chlad a bez jakýchkoliv emocí
9.Odhání se ve jménu Krista
 
Tyto projevy doprovází tedy kontakt s UFO a démony či Satanem. Někdy dochází ke kontaktu s jako hodnými mimozemšťany, aby se nabylo dojmu že jsou tu i ti, co nám chtějí pomáhat. Taktéž to samé co v démonské esoterice kdy andělé světla nám chtějí pomáhat. Každý kdo to vyzkoušel mohl zjistit časem že byl podveden/a.
 
Poznámka závěrem stručného článku: Pokud člověk ve svém životě zažívá únosy do UFO  jiné mimozemské zjevy, děje se to proto, že daná osoba si začala s něčím spirituálním. Je zajímavé že 98% lidí na světě, má ataky UFO na základě nějaké duchovní roviny. Například esoterie, a chanelling kde s bytostmi lze komunikovat.
 
Tyto věci duchovní podstaty, ale fungují naprosto stejně i u lidí co tím otevřely bránu do démonického světa. Okultismus, spiritismus, esoterika, new age atd jsou jen spojnice a brány do světa který má manipulovat z člověkem pro svůj prospěch. Všechny tyto duchovní proudy umožňují démonům se projevit ve vašem životě jak koly jak oni potřebují.